Sohvapöydät

Sohvapöytä muodostaa sekä olohuoneen keskipisteen että säilytys- ja esittelypaikan. Ensisilmäyksellä sohvapöydät saattavat vaikuttaa yksinkertaisilta huonekaluilta, mutta ne voivat itse asiassa olla varsin sisustuksellisia huonekaluja.

Kun valitset sohvapöytää kotiisi, on tärkeää ottaa huomioon huoneen yleinen tyyli. Jos sisustuksesi on esimerkiksi perinteisempi, voit valita pöydän, jossa on enemmän koristeellisia yksityiskohtia tai tyylikäs tiikkipuupinta. Jos kotisi on modernimpi, voit valita tyylikkään ja yksinkertaisen mallin. Valikoimamme sohvapöydät ovat valmistettu pääasiallisesti tiikkilankusta, joten tiikkisohvapöytä on suosituimpia sohvapöytämalleja.

Ennen sivupöydän ostamista on aika miettiä pöydän kokoa. Sohvapöytiä on kaiken muotoisia ja kokoisia, pienistä pyöreistä pöydistä suuriin suorakulmaisiin pöytiin. On tärkeää valita koko, joka sopii mukavasti tilaan olematta kuitenkaan liian pieni tai liian suuri.

Toinen tärkeä näkökohta sohvapöytää valittaessa on säilytys. Joissakin pöydissä on sisäänrakennettuja hyllyjä tai laatikoita, jotka voivat olla erittäin käteviä esimerkiksi lasinalustojen, lehtien, kaukosäätimien tai jopa peittojen ja tyynyjen säilyttämiseen. Jos tiedät tarvitsevasi lisää säilytystilaa, valitse pöytä, jossa on tämä ominaisuus. Kun olet ottanut huomioon kaikki nämä tekijät, on aika aloittaa etsintä. Äläkä lopuksi unohda mitata tilaa ennen tilausta, jotta pöytä varmasti sopii täydellisesti kotiisi! Autamme mielellämme suunnittelussa.

Näytetään tulokset 1–32 / 41

Shopping Cart