, , , , ,

Mushroom puinen sivupöytä, natural

199,00 

Puinen sivupöytä on pieni hauska huonekalu, joka sopii niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin muuallekin kotiin. Sienen muotoisen tiikkisivupöydän luonnollinen puupinta ja lämmin sävy tuovat sisustukseen lämpöä ja luonnonläheisyyttä. Tämä monikäyttöinen pöytä toimii erinomaisesti sohvan vieressä sivupöytänä, kukkapöytänä tai yöpöytänä. Sen ainutlaatuinen muotoilu tekee siitä tyylikkään hauskan katseenvangitsijan jakkarana tai pikkupöytänä.

SNUGGin pöydät tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Haluatko käydä katsomassa mallistoamme tai muita ideoita ennen ostopäätöstä? Se onnistuu showroomillamme Kirkkonummella. Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Mitat 45 × 40 × 40 cm
Väri

Ruskea, vaaleanruskea

Materiaali

Tiikki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart