Rosoa ja rustiikkia

Snugg_rosoa ja rustiikkia

Rosoinen rustiikkinen sisustus on rennon sisustajan ja unelma! SNUGGin mallistosta löydät mm. vanhat vintagepuu huonekalut sekä kierrätyspuusta tehdyt pöydät, penkit, kaapit ja muut kodin huonekalut. Reissuillamme etsimme myös muita mielenkiintoisia silmäniloja – usein uniikkeja löytöjä asiakkaidemme koteja piristämään.

GOOD WOOD -Great Living

SNUGG puuhuonekalujen koko valikoima

Rennon kotoisaa eurooppalaista tyyliä kotoisaan kotiin

Tiikkihuonekalut laajasta mallistosta juuri sinun näköiseen kotiin

Snugg_showroom

SNUGG Collections

Valikoimamme tunnelmanluojia kotoisaan kotiin. Paneeleita, ikkunanpokia, kulhoja ja kolhuja. Elämänjäljet esillä! Lähes kaikki tuotteet on valmistettu kierrätyspuusta, useimmiten tiikistä tai mangopuusta, joka on jo ehtinyt elää yhden elämän ladon ovena tai vaikka keittiönpöytänä. Rustiikkinen sisustus lähtee luonnonmateriaalien tuntemisesta ja arvostuksesta.

Sisustuskauppa on täynnä pieniä sisustajan ihmeitä, joilla tupaan voi tuoda rennon rouheata tunnelmaa! Tässä muutamia poimintoja mallistostamme. Etsitko jotakin mieleenpainuvaa? Kerro siitä meille – etsimme sinulle jotakin täysin uniikkia.

Eläimellistä meininkiä -karvaa, sarvea, taljaa! Luonnon antimia ja eläinkunnan tuotteita on käytetty rakentamiseen ja sisustamiseen iät ajat. Ne tuovat sisustukseen lämpöä ja maanläheistä tunnelmaa ihan vain olemalla sitä mitä ovat. Meille on tärkeätä, että eläimet voivat hyvin. Siksi on vain kohtuullista, että ruuantuotantoon käytetyt eläimet kohdellaan niin hyvin, että niistä voidaan ylpeänä käyttää lihojen lisäksi myös taljat, höyhenet ja sarvet. Tuotteemme tulevat sertifioiduilta tiloilta.

Natural Collections hakee nimensä mukaan inspiraationsa luonnosta, ja tekee sen hollantilaisittain varsin konstailemattomasti. Lehmänsarvi tai puu on kaunis sellaisenaan. Ei lähdetä liikaa kiillottelemaan ja menetetä samalla luonnonmateriaalien puhdasta rouheutta.

Shopping Cart