Rosoa ja rustiikkia

Snugg Suuri tekoviherkasvi purkissa

Rosoinen rustiikkinen sisustus on rennon sisustajan ja unelma! Snuggin mallistosta löydät mm. vanhat vintagepuu-löydöt sekä kierrätyspuusta tehdyt ruukut, penkit ja huonekalut. Reissuillamme etsimme myös muita mielenkiintoisia silmäniloja – usein uniikkeja löytöjä, jotka joskus päätyvät verkkokauppaankin.

SNUGG Collections on pieni, mutta sitäkin tarkemmin valittu oma valikoimamme. Kynttilänjalkoja, vaaseja, kulhoja ja kolhuja. Elämänjäljet esillä! Lähes kaikki tuotteet on valmistettu kierrätyspuusta, useimmiten tiikistä tai mangopuusta, joka on jo ehtinyt elää yhden elämän ladon ovena tai vaikka keittiönpöytänä, kuten sorvatuissa kynttilänjaloissa. Rustiikkinen sisustus on helppo luoda esimerkiksi käyttämällä sisustuksessa rouheita luonnonmateriaaleja, kuten vintage puuta. Snugg collection on täynnä pieniä sisustajan ihmeitä, joilla tupaan voi tuoda rennon rouheata tunnelmaa!

Eläimellistä meininkiä -karvaa, sarvea, taljaa! Luonnon antimia ja eläinkunan tuotteita on käytetty rakentamiseen ja sisustamiseen iät ajat. Ne tuovat sisustukseen lämpöä ja maanlähesitä tunnelmaa ihan vain olemalla sitä mitä ovat. Meille on tärkeätä, että eläimet voivat hyvin. Siksi on vain kohtuullista, että ruuantuotantoon käytetyt eläimet kohdellaan niin hyvin, että niistä voidaan ylpeänä käyttää lihojen lisäksi myös taljat, höyhenet ja sarvet. Tuotteemme tulevat sertifioiduilta tiloilta.

Natural Collections hakee nimensä mukaan inspiraationsa luonnosta, ja tekee sen hollantilaisittain varsin konstailemattomasti. Lehmänsarvi tai puu on kaunis sellaisenaan. Ei lähdetä liikaa kiillottelemaan ja menetetä samalla luonnonmateriaalien puhdasta rouheutta.

Shopping Cart