Rosoa ja rustiikkia

Snugg_rosoa ja rustiikkia

Rosoinen rustiikkinen sisustus on rennon sisustajan ja unelma! Snuggin mallistosta löydät mm. vanhat vintagepuu huonekalut sekä kierrätyspuusta tehdyt pöydät, penkit ja muut kodin huonekalut. Reissuillamme etsimme myös muita mielenkiintoisia silmäniloja – usein uniikkeja löytöjä, jotka joskus päätyvät verkkokauppaankin.

SNUGG Collections on pieni, mutta sitäkin tarkemmin valittu oma valikoimamme. Paneeleita, ikkunanpokia, kulhoja ja kolhuja. Elämänjäljet esillä! Lähes kaikki tuotteet on valmistettu kierrätyspuusta, useimmiten tiikistä tai mangopuusta, joka on jo ehtinyt elää yhden elämän ladon ovena tai vaikka keittiönpöytänä. Rustiikkinen sisustus on helppo luoda esimerkiksi käyttämällä sisustuksessa rouheita luonnonmateriaaleja, kuten vintage puuta. Snugg collection on täynnä pieniä sisustajan ihmeitä, joilla tupaan voi tuoda rennon rouheata tunnelmaa! Etsitko jotakin mieleenpainuvaa tunnelmanluojaa? Kerro siitä meille – etsimme sinulle jotakin täysin uniikkia.

Snugg_Criss Cross työpöytä_Beau -tuoli

Eläimellistä meininkiä -karvaa, sarvea, taljaa! Luonnon antimia ja eläinkunnan tuotteita on käytetty rakentamiseen ja sisustamiseen iät ajat. Ne tuovat sisustukseen lämpöä ja maanläheistä tunnelmaa ihan vain olemalla sitä mitä ovat. Meille on tärkeätä, että eläimet voivat hyvin. Siksi on vain kohtuullista, että ruuantuotantoon käytetyt eläimet kohdellaan niin hyvin, että niistä voidaan ylpeänä käyttää lihojen lisäksi myös taljat, höyhenet ja sarvet. Tuotteemme tulevat sertifioiduilta tiloilta.

Natural Collections hakee nimensä mukaan inspiraationsa luonnosta, ja tekee sen hollantilaisittain varsin konstailemattomasti. Lehmänsarvi tai puu on kaunis sellaisenaan. Ei lähdetä liikaa kiillottelemaan ja menetetä samalla luonnonmateriaalien puhdasta rouheutta.

Shopping Cart