Rosoa ja rustiikkia

Maljakot, rustiikki sisustus

Moderni rustiikkinen sisustus on rennon sisustajan ja unelma! Tyylikästä mutta samalla helppohoitoista. SNUGGin mallistosta löydät mm. vanhat vintagepuu huonekalut, kierrätyspuusta tehdyt pöydät, penkit, kaapit ja muut kodin huonekalut. Lisäksi mallistossamme on laajasti puumateriaalien kanssa sopivia muita huonekaluja, kuten tuoleja, mattoja ja muita tekstiilejä. Reissuillamme etsimme myös muita mielenkiintoisia silmäniloja – usein uniikkeja löytöjä asiakkaidemme koteja piristämään.

GOOD WOOD -Great Living

SNUGG puuhuonekalujen valikoima

Rennon kotoisaa eurooppalaista tyyliä kotoisaan kotiin

Tiikkihuonekalut laajasta mallistosta juuri sinun näköiseen kotiin

Snugg_showroom

SNUGG Showroom

Showroomimme Kirkkonummella on täynnä elämyksiä. Paneeleita, seinäkoristeita, kulhoja ja kolhuja. Elämänjäljet esillä! Lähes kaikki huonekalumme on valmistettu kierrätyspuusta, useimmiten tiikistä tai mangopuusta, joka on jo ehtinyt elää yhden elämän ladon ovena tai vaikka keittiönpöytänä. Rustiikkinen sisustus lähtee luonnonmateriaalien tuntemisesta ja arvostuksesta.

Sisustuskauppamme on täynnä pieniä sisustajan ihmeitä, joilla tupaan voi tuoda rennon rouheata tunnelmaa! Etsitko jotakin mieleenpainuvaa? Kerro siitä meille. Ota rohkeasti yhteyttä, jos etsit puuhuonekaluja omaan kotiisi. Etsimme mielellämme kalusteita toiveiden mukaan. E-mail: info@snugg.fi tai puh. 040 5450940. Tässä muutamia poimintoja mallistostamme:

Snugg Islanninlampaantalja, mustavalkoinen

Eläimellistä meininkiä

Karvaa, höyheniä, taljaa! Luonnon antimia ja eläinkunnan tuotteita on käytetty rakentamiseen ja sisustamiseen iät ajat. Ne tuovat sisustukseen lämpöä ja maanläheistä tunnelmaa ihan vain olemalla sitä mitä ovat. Meille on tärkeätä, että eläimet voivat hyvin. Siksi on vain kohtuullista, että ruuantuotantoon kasvatettuna eläimiä kohdellaan niin hyvin, että niistä voidaan ylpeänä käyttää lihojen lisäksi myös taljat, höyhenet ja sarvet. Tuotteemme tulevat sertifioiduilta tiloilta.

Snugg San Remo rottinkinen nojatuoli

PUUHUONEKALUT

Kun inspiraatio lähtee luonnosta, muotoilu kannattaa tehdä konstailemattomasti. Kun ei lähdetä liikaa kiillottelemaan ei menetetä samalla luonnonmateriaalien puhdasta kauneutta. Puun syyt, oksanpaikat, kierrätyspuun eletty elämä tekevät kalusteistamme uniikkeja, materiaalinen rouheus ja ammattitaitoinen viimeistely tuo esiin kaikkien luonnonmateriaalien parhaat puolet.

Shopping Cart