, , , , ,

Jupiter tiikkipuinen sohvapöytä, large

270,00 

Tyylikäs pyöreä Jupiter on tiikkipuinen sohvapöytä pinnamaisilla mustilla metallijaloilla.  Laadukas tiikkipöytä on jätetty pinnaltaan viimeistelemättömäksi, mikä tuo kotoisuutta ja lämpöä sisustukseen. Rautajalat nostavat kauniin pöydän elegantisti sopivalle korkeudelle. Vahvat kestävät materiaalit silmää ja elämää kestävään sisustamiseen.

SNUGGin sohvapöydät tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Saatavilla myös pienemmät koot. Yhdessä ne luovat kauniin ilmavan ja tyylikkään sohvapöytäkokonaisuuden. Kysy tarjous kolmen pöydän kokonaisuudesta!

Pöytä on valmistettu valvotusti kerätystä kierrätystiikistä, joka materiaalina on ekologinen. Puu on elänyt jo yhden elämän muussa käytössä ja ammattitaitoisten puuseppien käsissä päässyt uuteen kukoistukseen pöytänä, joka kestää vielä seuraavallekin sukupolvelle.

Saatavuus: Varastossa

Mitat 60 × 60 × 30 cm
Väri

natural, musta

Materiaali

laadukas ekologinen kierrätystiikki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart