, , , , , ,

Timeless Beam puinen sohvapöytä 120

770,00 

Beam sarjan puinen sohvapöytä on niin jykevää tekoa, että sille voi hyvin istahtaakin tai pistää tanssiksi! Pöytälevy on 6 cm paksua ekologista kierrätystiikkiä ja runko rautaa. Pysyy paikoillaan tämä. Iso matala sohvapöytä on sekä näyttävä että käytännöllinen sohvan edessä, jos vaikka tekee mieli herkutella sohva äärellä tai nostaa jalat ylös.

Beam-sarjan huonekaluissa upeana yksityiskohtana on sahajäljen esillejättävät päädyt, jotka vielä lisäävät rouheaa tuntua, mutta ovat kuitenkin hyvin viimeistellyt ja sileät.

Puinen sohvapöytä saatavilla myös mustaksi käsiteltynä versiona.

SNUGGin sohvapöydät tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

 

Mitat 120 × 80 × 35 cm
Väri

tiikkipuu natural, mustat rautajalat

Toimitusaika

n. 10-18 arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart