Toimiston sisustus

Tehdäänkö teillekin upea teidän näköinen toimisto? Meiltä persoonalliset kalusteet toimistoon ja tarvittaessa myös suunnitteluapua. Ota yhteyttä, ja mietitään miten voisimme auttaa: puh. 040 5450940.

Snugg Verdeco toimistosuunnittelu

Toimiston sisustus voi kaivata pienempää tai suurempaa viilausta. Silloin kun muutto lähestyy tai toimitilat ovat menossa remonttiin, on hyvä hetki pohtia, millainen työtila palvelee parhaiten teidän tarpeitanne ja jopa houkuttelee etätöistä toimistolle. Me osaamme vastata juuri teidän tarpeeseenne. Oli projektinne sitten suuren suuri tai pieni pintaviilaus, suunnittelemme ja toteutamme sen rennolla otteella, kovalla sykkeellä ja millin tarkasti maaliin.

Snugg Verdeco toimistosuunnittelu

Toimiston sisustus ja kalustus on prosessi, jossa etenemme herkällä korvalla tarvekartoituksesta kalustuksen toteutukseen ja loppustailaukseen. SNUGGin sisustama toimisto on parhaimmillaan käyttäjilleen tehokas ja inspiroiva työtila, lämminhenkinen kodin jatke ja luovuuden lähde. Tässä muutamia kuvia Verdecon kanssa toteuttamistamme kohteista.

Ihania asiakkaita – upeita toimistoja! Tässä viimeisimpien projektiemme asiakaskokemuksia:

FINNPILOT OY

Merenkulun alalla kun ollaan, toivoimme merellistä twistiä uuden toimistomme kalustukseen. SNUGG toteutti kalustuksen suunnittelusta asennukseen asiakasta kuunnellen ja olemme lopputulokseen valtavan tyytyväisiä.

LEADFEEDER

Toimisto näyttää upealta! Kovan työn jälkeen, kun huonekalut oli saatu valittua ja lukuisat tilaukset toimitettua, oli ilo nähdä kuinka kaunis lopputulos oli! 
Olemme ensisijaisesti etätöitä tekevä yritys, mikä tarkoittaa, ettei työntekijöiden tarvitse käydä toimistolla joka päivä, mutta remontin jälkeen porukka on alkanut käydä toimistolla entistä useammin. Tämä on todella kodikas ja mukava työympäristö, ja varsinkin nyt ennen joulun aikaa on parasta istua pörröisessä keinutuolissa ja ihailla Keskuskadun jouluvaloja. Kiitos Verdecolle meidän pienestä viidakosta keskellä pimeää talvea! 

– Olga Brigadir / Office & Event Management

Näin se voisi edetä, mutta ei tarvitse. Esimerkiksi pienen toimiston sisustus voidaan miettiä jo yhdellä käynnillä ja toteuttaa seuraavalla viikolla. Olemme nopeita ja joustavia.

Ota yhteyttä! Tehdään teillekin upea viihtyisä toimisto.

Kalusteet: SNUGG/Hanna, puh. 040 5450940, hanna.gerrits@snugg.fi

Sisustussuunnittelu: Verdeco/Lotta, puh. 050 3312372, lotta@verdeco.fi

Shopping Cart