, , , , ,

Neptunes pyöreä sohvapöytä large, musta

360,00 

Neptunes on kokomusta pyöreä sohvapöytä vahvalla mustalla metallirungolla.  Laadukas tiikkipöytä on viimeistelty taidolla mahdollisimman sileäksi, siten että lankkujen elävyys ja puun aaltoilu on saatu kuitenkin säilytettyä, mikä tuo kotoisuutta ja lämpöä pöydän pintaan. Rautajalat nostavat kauniin pöydän elegantisti sopivalle korkeudelle.

Saatavilla myös pienemmät koot. Yhdessä ne luovat upean tyylikkään sohvapöytäkokonaisuuden. Nämä olohuoneen pöydät ovat silmää ja elämää kestävään sisustamiseen. Kysy tarjous kolmen pöydän kokonaisuudesta.

SNUGGin sohvapöydät tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Pöytä on valmistettu valvotusti kerätystä kierrätystiikistä, joka materiaalina on ekologinen. Puu on elänyt jo yhden elämän muussa käytössä ja ammattitaitoisten puuseppien käsissä päässyt uuteen kukoistukseen pöytänä, joka kestää vielä seuraavallekin sukupolvelle.

Katso myös koko upea käsinpoimittu mallisto sohvapöytiämme.

Mitat 60 × 60 × 35 cm
Väri

kokonaan mustaksi käsitelty tiikki ja metalli

Materiaali

laadukas ekologinen kierrätystiikki, rautajalat

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart