Tehdäänpä mukava työhuoneen sisustus

Nyt ollaan sitten kotona. Ja vaikka se kuulostaa siltä, että pyrkimyksemme tanskalaisen hyggeily-elämän ihanteeseen on vihdoin toteutunut, tilanne näyttäytyykin melkoisen vaativana. Kotoilu ei ollutkaan niin helppoa, kuin miltä se sisustuslehdissä näyttää! Tässä ei varmastikaan moni ole ehtinyt lueskella novelleja takkatulen loisteessa. Lautapelejäkin pelattiin ne ensimmäiset kaksi päivää suloisissa villasukkatunnelmissa, minkä jälkeen perheenjäsenten erilaiset luonteenpiirteet tulivat jo sen verran hyvin pelikentälle, että lautapelit siirrettiin vintille ja ruutuaika tuplattiin.

Vaikka tilanne on melkoisen vaativa kaikille, yritetäänpä nähdä siinä myös jotain hyvää. Ne tyypit siinä ruokapöydän ympärillä, nuhanenäisinä tai tehtäviään äheltävinä, ovat kuitenkin niitä kaikkein rakkaimpia – oikeastaanhan se on aika mukavaa. Ja koti – Jos jonnekin pitää jysähtää paikoilleen – sehän on paras paikka maailmassa! Onneksi saadaan olla kotona. ❤

Snugg_By-Boo_Beau tuolit
Snugg_By-Boo_Beau tuolit
#VALUE!
Snugg_By-Boo_Työhuone

Mitä sitten voisimme tehdä, jotta työt ja koulu kotona luistaisi, ja arki rullaisi? First thing first! Olethan jo hoitanut vessapaperit? Jos se asia on kunnossa, seuraavaksi on aika laittaa työhuoneen sisustus kuntoon. Kun tässä on tarkoitus viettää kuukausi jos toinenkin neljän seinän sisällä, on parasta hoitaa itsellensä  mukava soppi, jossa voi sekä keskittyä rauhassa työntekoon että vetäytyä hetkeksi rauhaan omien ajatustensa kanssa. Parasta tietenkin olisi jos työhuone sijaitsisi kellarissa kolmen lukon takana, mutta jos se ei ole mahdollista, työtilan voi myös erottaa henkisesti erilleen muusta touhusta.

Työhuoneen sisustus lähtee siitä mistä kaikki muukin. Mikä on tavoitteesi? Mihin haluat päästä? Jos toivot työtilalta miellyttävää ulkonäköä ja mukavuutta, sen voi tuoda muutamalla hyvinharkitulla huonekalulla tai sisustustuotteella. Sopiva pöytä ja mukava tuoli ovat kaiken lähtökohta. Sen jälkeen voidaan miettiä, tarvitaanko säilytystilaa ja onko tilassa tarvetta muulle toiminnalle kuin läppärin naputtelulle. Me osaamme tehdä tilasta kuin tilasta mukavan kotoisan. Kysy rohkeasti ideoita!

Vai suhtaudutko työtilaan inspiraation lähteenä? Tai lehtävätkö ajatuksesi vain tiukassa virikkeettömässä askeesissa? Meitä on niin moneen junaan, mutta niinpä on myös meillä ratkaisuja! Snuggin rennon kotoisa sisustustyyli taipuu moneen makuun, varsinkin silloin kun halut jotain erilaista!

Työhuoneen sisustus on hyvä ottaa pohdintaan nyt, ennen kuin alkaa liikaa juilia etätyöt kotosalla. Jos kuitenkin tällä hetkellä tuntuu siltä, että omissa hommissa ja lasten kotikoulussa on ihan tarpeeksi puuhaa tällä erää, voit myös hoitaa sisustusasiat helposti! Lähetä meille kuva nykytilanteesta. Lupaamme, että saat vielä saman päivän aikana kukkarollesi sopivan ehdotuksen työhuoneen uuteen ilmeeseen. Kuvan voit lähettää helposti TÄSTÄ LINKISTÄ tai vielä helpommin voit tehdä sen WhatsAppilla numeroon 040 5450940.

Let’s make best out of it!

Snugg BY-BOO pyöreä keltainen juuttimatto
Snugg By-Boo_työpöytä työhuoneen sisustus

Kommentoi

Shopping Cart