, , , , ,

Mushroom puinen sivupöytä, ruskea

199,00 

Tummanruskea puinen sivupöytä on pieni ja hauska huonekalu, joka sopii niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin muuallekin kotiin. Sienen muotoisen tiikki sivupöydän luonnollinen puupinta ja syvä tummanruskea sävy tuovat sisustukseen lämpöä ja tyylikkyyttä. Tämä monikäyttöinen pöytä toimii erinomaisesti sohvan vieressä sivupöytänä, kukkapöytänä tai yöpöytänä. Sen ainutlaatuinen muotoilu tekee siitä tyylikkään lisän mihin tahansa huoneeseen.

SNUGGin sivupöydät tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Haluatko käydä katsomassa tätä pöytää tai muita ideoita ennen ostopäätöstä? Se onnistuu showroomillamme Kirkkonummella. Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Mitat 45 × 40 × 40 cm
Väri

Ruskea, tummanruskea

Materiaali

Tiikki

Toimitusaika

n. 7-18 päivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart