, , , , ,

Puinen sohvapöytä Soho

740,00 

Tyylikäs tiikkipuinen sohvapöytä mustilla metallijaloilla. Upeasti puusepäntyönä viimeistelty tiikkipöytälevy, sen viistoleikkaukset ja kädelle pehmeä tuntu tuovat kotoisuutta ja lämpöä olohuoneen sisustukseen. Pitkä olohuoneen pöytä pyöristetyillä kulmilla on elegantti valinta ison sohvan kanssa.

SNUGGin sohvapöydät tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Huonekaluihimme käytetty kierrätystiikki on kerätty valvotuissa olosuhteissa niin luontoa kuin ihmisarvoakin kunnioittaen laatua valvoen. Yhtään suojeltua tiikkiä ei hakata huonekalujamme varten. Puu on elänyt jo yhden elämän purkutalona tai laivan pohjana, ja osaavien puuseppiemme käsissä saanut aivan uuden elämän.

Mitat 150 × 60 × 35 cm
Väri

natural tiikki, musta

Materiaali

Ekologinen kierrätystiikki, Metalli

Toimitusaika

n. 8-30 arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart