Tiikkihuonekalut

Silloin kun haluat sisustaa astetta jykevämmin!

Snuggin rouheat kokopuiset tiikkihuonekalut eivät hissuttele seinän vierustoilla vaan seisovat jykävästi vahvoina elementteinä kodin paraatipaikalla, ja ottavat tilansa haltuun. Huonekalumallistostamme löydät niin puiset ruokapöydät, tv-tasot, hyllyköt, kaapit ja tuolit.

Paneudumme jokaiseen kotii kuin se olisi omamme ja ehdotamme juuri sinun kotiisi sopivia huonekaluratkaisuja. Oli tarpeesi sitten yksi ruokapöytä tai kokonaisen asunnon kalustus, hoidamme homman tyylillä. Kalustesuunnitelman sekä tuotelistauksen lisäksi saat meiltä myös tarvittaessa apua sopivien pintamateriaalien suunnittelussa.

Tiikkipöydät

Etsitkö jykevää ruokapöytää? Meiltä löytyy! Snuggin ajatuksiin kuuluu, että käyttämämme materiaalit ovat yksinkertaisia ja luonnollisia. Siksi kaikki mallistomme ruokapöydät tehdään kokopuusta. Suurin osa mallistomme pöytälevyistä on tehty kierrätystiikistä, joka on erittäin kestävä, vastuullinen ja kaunis materiaali. Myös pöydän jaloissa materiaalit ovat varsin järkeenkäyvät: puuta ja rautaa – joskus myös muita metalleja. How simple is that!

Snugg Timeless jykevä puinen pyöreä ruokapöytä 130

Pyöreä ruokapöytä antaa uusia mahdollisuuksia sisustamiseen. Se sopii pieneenkin tilaan – ja varsinkin silloin kun jalkojen muotoilu on näinkin hauska – ympärille mahtuu joustavasti  useampikin ruokailija. Snuggin ruokapöytien mallistosta pyöreitä vaihtoehtoja löytyy monessa koossa ja mallissa. Myös kokomustana!

Hyllyt ja kaapit

Haluaisitko mummon perintöposliinit tyylikkäästi näkyville? Tiikkipuiset säilytyskalusteemme tekevät oikeutta niin keräilyharvinaisuuksille kuin modernille astiastollekin. Laadukkaat rottinkikaapit tuovat säilytykseen ilmavuutta. Peittävät ja paljastavat juuri sopivasti, muttei liikaa. Löydämme oikeanlaiset hyllyt, hyllyköt ja kaapit kotiin kuin kotiin, mökille tai toimistoon. Tässä muutama idea:

Lisätäänkö panoksia? Puuttuuko teiltä dramatiikkaa? Go for black! Moderniin kotiin rentoa kotoisuutta tuot jykevillä tiikkipuisilla huonekaluilla, ja silloin kun kaivataan extra jysäys näyttävyyttä, yönmustaksi käsitelty kierrätystiikki on valintasi. Snuggin mustien huonekalujen mallisto käsittää paljon ruokapöytiä, kaappeja, vitriinejä, tv-tasoja. OTA MEIHIN YHTEYTTÄ, KLIKKAA TÄSTÄ ja saat sinulle yksilöllisesti suunnitellun tarjouksen.

Snugg OD Odeon showcase musta vitriinikaappi
Snugg Criss Cross konsolipöytä

PYYDÄ MEILTÄ TARJOUS ja olet askeleen lähempänä kodikkaasti rentoa kotia!

#VALUE!
Snugg Metropole tiikkipöytä_ Bloom tuoli harmaa
Shopping Cart