Lankkupöydät

Lankkupöytä on pöytätyyppi, joka on tyypillisesti valmistettu kokopuisista lankuista. Ne ovat tunnettuja kestävyydestään ja tukevuudestaan, sekä ainutlaatuisesta ja yksilöllisestä muotoilustaan. Valikoimamme lankkupöydät ovat valmistettu kierrätetystä tiikistä, mikä tekee niistä yksilöllisiä ja arvokkaita sisustuselementtejä. Tiikkilankkupöydät ovat erittäin tukevia ja pitkäikäisiä. Lankkupöytiä valikoimastamme löytyy useissa eri muodoissa ja kokoluokissa, joten voit helposti löytää kotiisi ja makuusi sopivan pöydän.

Kun ostat lankkupöytää, on tärkeää pitää mielessä tarvitsemasi pöydän koko. Lankkupöytiä on kaikenkokoisia, pienistä sohvapöydistä suuriin ruokapöytiin. Kannattaa myös miettiä haluamasi pöydän muotoa. Lankkupöydät voivat olla suorakulmaisia, neliön muotoisia, soikeita tai pyöreitä. Pöydän sopiva muoto riippuu käytettävissä olevasta tilasta sekä henkilökohtaisista mieltymyksistäsi.

Jos etsit kestävää ja tyylikästä pöytää vaativaan makuun, lankkupöytä on hyvä vaihtoehto sinulle. Ainutlaatuisen muotoilunsa ja vankan rakenteensa ansiosta se voi kestää vuosikymmeniä.

Näytetään tulokset 1–32 / 49

Shopping Cart