TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSEHDOT

Yleistä

Verkkokaupan tuotteet myy Snugg Oy, Y-tunnus 2926150-3. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja yhteisöille. Toimitamme verkkokaupan tuotteita kaikkialle Suomeen ja Ruotsiin. Kaikki tuotteet sisältävät Suomen kulloisenkin arvonlisäveron. Nämä ehdot ovat voimassa 7.6.2021 alkaen. Pidätämme oikeuden ehtojen muuttamiseen.

Tilaukset

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupasta osoitteesta www.snugg.fi ostoskorin kautta. Yritysten projektiasioissa sekä toimituksissa Suomen tai Ruotsin ulkopuolelle pyydämme olemaan yhteydessä ennen tilausta asiakaspalveluumme: info@snugg.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan välittömästi sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet, hinta sekä valitut toimituskulut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Mikäli et saa tilausvahvistusta heti, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: info@snugg.fi.

Voit tehdä verkkokaupassa ostoksia rekisteröitymättä. Tällöin toimitusta koskevat tiedot täytetään tilauksen lopuksi. Rekisteröityminen kuitenkin kannattaa, sillä se nopeuttaa tilauksen tekemistä kun palaat asiakkaaksi. Rekisteröityneenä käyttäjänä sinun ei tarvitse täyttää osoitetietoja jokaisen tilauksen yhteydessä uudelleen. Lisäksi rekisteröityneet asiakkaat saavat erikoisetuja VIP-kampanjoiden aikaan.

Verkkokaupan ostokset voi maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla, MobilePaylla sekä Jousto- ja  Collector-osamaksusopimuksilla. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme: info@snugg.fi.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Lisätietoa eri maksutapojen ehdoista löydät TÄÄLTÄ.

Toimitukset

Olemme nopeita. Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Tuotteesta ja pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. Valitse kassalla haluamasi toimitustapa: Nouto Kirkkonummen varastolta 0 €, Nouto Postista: 7,50€, Kotiinkuljetus toimitustavasta riippuen alkaen 15 €. Toimitukset Ruotsiin alkaen 50€. Suuret, erikoisrahtia vaativien toimitusten kulut verkkokauppa laskee kassalla. EU:n alueelle postitamme paketit Postin Parcel Connect -palvelulla.

Joillakin tuotteillamme on poikkeava toimitusaika (normaalisti 10-14 vrk). Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme tuotteen etusivulla sekä vahvistamme vielä tilausvahvistuksen yhteydessä. Pyrimme pitämään verkkokauppamme aina hyvin ajan tasalla, mutta emme vastaa verkkokaupan sivuilla mahdollisesti olevista virheellisistä varastotiedoista tai meistä riippumattomista toimitusaikojen poikkeuksista. Tilaustuotteet toimitetaan asiakkaalle mahdollisimman nopeasti ilmoitetun toimitusajan puitteissa tai sovittuna ajankohtana. Varastoinnista veloitamme kulun lavahinnan mukaan.

Toimitamme tilaukset pakettina. Snugg ei vastaa Postista johtuvista viivästyksistä tilausten toimittamisessa. Posti säilyttää paketteja toimipisteessä 7 vrk.

Mikäli valitset toimitustavaksi Nouto Kirkkonummen varastolta tai Toimitus kotiin, olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme sopivan nouto-/toimitusajankohdan.

Noutovarastomme sijaitsee hyvin liikenneyhteyksien varrella osoitteessa: Masalantie 410 A, 02430 Masala.

Toimituskulut sisältävät myös pakkauskulut. Haluamme toimia vastuullisesti ja luontoa säästäen. Pyrimme vähentämään pakkausjätettä kierrättämällä mahdollisimman paljon pakkausmateriaaleja ja silloin kun se ei ole mahdollista, valitsemme luontoystävällisiä pahvi- ja paperipakkauksia. Pakkausmuovin käytön pyrimme minimoimaan.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Pyrimme toiminnassamme kestävään ja luontoa kunnioittavaan toimintatapaan ja toivomme sitä myös asiakkailtamme. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos tuote ei vastaakaan odotuksiasi: ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@snugg.fi ja liitä mukaan seuraavat tiedot:

  • nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • kopio Snuggin tilausvahvistuksesta

Tuotteet palautetaan Postin toimipisteeseen antamiemme ohjeiden mukaisesti.

Palautusosoite:

SNUGG Oy/asiakaspalautus

Masalantie 410 A

02430 Masala

Kun palautus on tarkastettu ja hyväksytty, rahat palautetaan suoraan antamallesi tilille. Virheettömän tuotteen palautuskuluista vastaa ostaja. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa tai väärä/viallinen tuote toimituksessa

Kaikkea voi sattua. Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu erehdyksessä väärä tuote, ilmoithan siitä välittömästi asiakaspalveluumme: info@snugg.fi tai puhelimitse 040 5450 940. Hoidetaan homma kuntoon!

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Tietoturva

Snugg käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta niitä kolmannelle osapuolelle.

Kaikki verkkopalvelussamme antamasi maksutapahtumaan liittyvä tieto suojataan niin verkossa kuin sen ulkopuolellakin. Maksuliikenne tapahtuu Paytrail-maksuvälityspalvelun välityksellä, ja antamasi tieto suojataan salauksella.

Shopping Cart