Snugg Cosmo dining tiikkipuinen ruokapöytä 175

Tiikkihuonekalut jykevämmän tyylin ystävälle

Snugg Timeless curves tiikkipuinen ruokapöytä 210x100

SNUGG liputtaa aitojen, kestävien luonnonmateriaalien puolesta ja tiikki on valikoitunut SNUGGin huonekalumalliston pääraaka-aineeksi monestakin syystä. Ennen kaikkea tiikkihuonekalut seuraavat sitä tärkeintä ohjenuoraamme -kohti modernisti kotoisia koteja.

Tiikki on huonekalumateriaalina täysin ylivoimainen niin kestävyytensä, elävyytensä kuin ulkonäkönsäkin vuoksi. Tiikkipuun luontainen kirjavuus tekee siitä yhteenkokoavan materiaalin, jolla kodin eri puumateriaaleja voidaan sitoa yhteen luontevasti.

Tiikin ylivoimaisuuden ainoana ongelmana on, että se on tiedetty jo pitkään, mistä syystä tiikkimetsät ovat käymässä vähiin. Onneksi jäljelläolevat metsät on nykyisin vahvasti suojeltuja. Salahakkuut tosin rehottavat, mutta meidän mielestämme on niljakas ajatus hakata se viimeinenkin vuosikymmeniä vanha puu kenenkään tyylihyllyn vuoksi! Onneksi paljon parempiakin vaihtoehtoja on. Kierrätyspuu!

Snugg Timeless Beam jykevä puinen ruokapöytä 250x100

Panostamalla laatuun varmistat myös hyvän mielen

Laadukas vanha tiikkilauta on lähes ikuinen materiaali. Vanhat veneiden pohjalaudat, laiturit ja purkutalot ovat kestäneet vuosikymmenet aikaisemmassa roolissaan, patinoituneet ja saaneet itselleen tyypillisen luonteen. Näitä aarteita keräämme sertifioidusti, vain luotettavilta toimijoilta, jotka huolehtivat, että puu on kerätty eettisesti kestävästi. Vain parhaat laadukkaat laudat hyväksytään huonekalujemme materiaaliksi.

Snugg Metropole tiikkipöytä_ Bloom tuoli

Ruokapöydät ovat tiikkihuonekalumallistomme kulmakivi. Pöytä on kodin sydän, jonka ääressä vaihdetaan päivän kuulumiset, iloitaan, jaetaan huolia ja juhlitaan. Tiikki kestää niin arjen puurot kuin juhlahumussa kaatuneen viinin. Elämän jäljet näkyvät vanhoissa laudoissa ja saavat elävöittää niitä jatkossakin. Tiikki on kaunis ja helppohoitoinen materiaali, joka antaa omistajalleen paljon anteeksi.

Tiikkipöytiä löytyy moneen makuun ja kokoon jykevästä 8cm paksuisesta Timeless Beam mallista eleganttiin ovaaliin Shape- tai kalanruotoiseen Criss Cross malliin. Jos haluat tutustua mallistoon paikanpäällä, se onnistuu showroomillamme Kirkkonummella. Autamme mielellämme oikean pöydän valinnassa – myös etänä.

materiaali-tiikki

Pöytien lisäksi tiikkihuonekalut tuovat luonnonläheistä tunnelmaa tietysti myös kodin muihinkinkin tiloihin. Tiikkisenkki on tällä hetkellä kysytty säilytyskaluste, samoin kuin tv-tasot ja sohvapöydät. Me suunnittelemme ilolla toimivia käytännönläheisiä kokonaisuuksia niin upouusiin koteihin rakentajille tai vanhaan kotiin uutta ilmettä kaipaaville asiakkaillemme. Ota yhteyttä tai tule käymään, niin näet! #addsomehome

Kommentoi

Shopping Cart