#VALUE!

Boheemi sisustus houkuttaa rentoutumaan

#VALUE!
Snugg MarsMore boheemi sisustus kesäkoti

Rento boheemi sisustus houkuttaa tällä hetkellä suomalaisia. Kesällähän voi suoraviivaisempi ihminen vähän irrotella, ja siihen runsas boho tyyli parhaimmillan kannustaa. Miten siis tehdä helposti itselle sopiva boho sisustus kotiin? Tai mökille – sinnehän merellisiä rantatunnelmia henkivä boheemi tyyli todellakin sopii.

  1. Heitä vatupassi, kulmarauta ja mittanauha kaivoon. Niillä ei muutenkaan ole mitään tekemistä hyvän meiningin kanssa, joten vähintä, mitä voit tehdä on unohtaa suorat kulmat ja säntillisyys, ja keskittyä tunteeseen. Mitä juuri sinulle merkitsee rento hyvä olo? Kokeile pyöreitä linjoja, joiden ympärillä henki kulkee, epäsymmetriaa ja rönsyilyä.
#VALUE!
Snugg By-Boo Boho seinäkoriste natural
Snugg MUST LIVING Palette suuri säilytyskori, small
Snugg Must Living vesihyasinttikorit-palette-sfeer-3

2. Hyvä rento fiilis syntyy harvemmin muovikippoja tuijotellessa! Silloin kun ympäröimme itsemme luonnonmateriaalein, viihdymme paremmin itsekin. Me suosimme valikoimassamme kestäviä luonnonmukaisia materiaaleja. Puuta, rautaa, hamppua, villaa jne. Kunnon materiaaleja, joista kehtaa jutella ääneen. Luonnon voi todellakin tuoda myös sisälle – eikä sitä tarvitse tehdä puisevasti – hehee! 😀 Katso lisää täältä ➡  Rosoa ja rustiikkia

3. Helpoimmillaan tuot boho tyylin kotosalle kiinnittämällä katseet suuriin pintoihin seinille. Näkyykö mitään muuta kuin valkoista? Jos juu, huoli pois. Jos ei, toimi! Luonnonmateriaaleista tehdyt seinäkoristeet ovat nyt niin hip ja chic, ja niitä löytyy moneen makuun. Katsopa vaikka tuolta ➡ seinäkoristeet. Yhdistelemällä uutta ja vanhaa teet helposti vaikkapa omannäköisen persoonallisen seinäkollaasin. Boho sisustus on parhaimmillaan, kun siinä näkyy tekijänsä kädenjälki. Inspiraatiota voit käydä kurkkaamassa vaikka meidän instassa. Ja jos ei sieltäkään lähde ideat valloilleen, meiltä voi aina kysellä neuvoja. Täältä pesee!

Sitten vaan luonnonkukkaset kauniiseen vaasiin ja relax! Ihanaa kesää lukijat!🌞


Oletko jo liittynyt uutiskirjeemme tilaajaksi? Kantiksena saat meiltä tärkeimmät uutiset ennen muita. Lähestymme ajoittain myös mielenkiintoisilla spesiaalieduilla mallistomme tuotteista tai tarjoamistamme sisustuspalveluista. Liity tästä.

#VALUE!
Snugg MarsMore boho kassit

Kommentoi

Shopping Cart