snugg

Tämä on SNUGG

SNUGG on erilainen.

Joskus parhaat ideat löytyvät läheltä – toisinaan pitää mennä kauemmas. Me emme uskalla väittää olevamme suuria sisustajia, mutta suuria seikkailijoita kyllä! Pidämme silmät auki missä ikinä liikummekin; mutta eniten rakastamme Hollantia. Mikä meininki! Rentoa otetta elämään ja sisustamiseen. Vanhat maalaistalot täynnä mahtavia löytöjä ja puolihulluja taiteilijoita niin pikku kylissä kuin isommissa Dameissa. Nappaamme valikoimaamme ne helmet, joista satumme tykkäämään juuri siinä hetkessä. Niin vähän järkeä, niin paljon tunnetta! 😀

SNUGG on kotoisa.

Kaipaatko jotain, jolla pehmentää skandikotia? Oletko tullut konmarinoineeksi kodistasi asuntomyyntiesitteen? Hei relataan vähän. Pienillä henkilökohtaisilla jutuilla voi tuoda kotiin lämpöä ja tunnelmaa. Nurkan takaa paljastuva vihreä seinä tai hassu käkikello ja hirveästi karvoja, niistä me tykätään. Mikä ilostuttaakaan enemmän kuin yllätykset ympärillämme! Me pyrimme löytämään ratkaisuja, joilla voit tuoda kotiisi vähän lisää kotia.

SNUGG on rouhea.

Puuta, nahkaa, rautaa ja karvoja! Oho – kuulostaa ihan Ilosaarirockilta! Jos alkaa mennä liikaa teräsmetalliin, pistäkääpä viestiä, niin me vaihdetaan toimistolla soittolistaa!

Snugg sisustus

SNUGG on rento.

Saa huutaa hop, jos teidän koti näyttää aina niin kuin sisustuslehdissä! Ainakaan meillä ei ole vielä onnistuttu ottamaan sellaista juhlakuvaa, jossa ei takana pilkottaisi Prisman joka sisutukseen sopiva muovikassi, lahjapöytänä toimiva kätevä silityslauta tai puhumattakaan siitä punaisesta vuohenkokoisesta polkuautosta. Polkuauto muuten näkyy ihan kaikissa muissakin meillä kotona otetuissa kuvissa…

Mutta mitä sitten! Sisustamisen pitää voida olla hauskaa. Aina ei mene niinkuin Strömsössä, mutta joskuspa menee ja silloin on hyvä taputella itseään selkään, hehkuttaa ja postailla kuvia tutuille – ja vaikka tänne meillekin! Me rakastamme kurkkia ihmisten koteihin ja fiilistellä tunnelmia. Jaettu ilo on paras ilo! 😀

Kommentoi

Shopping Cart