Snugg By-Boo samettia sisustukseen, sisustustekstiilit

Samettia sisustukseen

Missiomme suomalaiskotien kotoistamisesta ei kaihda pehmeimpiäkään keinoja – nyt ehdotamme samettia sisustukseen!

Ensimmäiset pehmeät samettiaallot kun alkoivat liplatella luoksemme ylellisen pehmeinä sisustustyynyinä, haistelimme tilannetta hetkisen koto-Suomessa ja totesimme hiljalleen, että tilanne vaati tarkempaa arviointia. Ensimmäisten kunnon loiskeiden  jo iskiessä etelärannikollemme, tartuimme nelipyöräisen rattiin ja hurautimme tarkistamaan uudet tuulet omin silmin. Päräytimme melko lujaa Ruotsin valkomustan kuningaskunnan läpi näkemättä sen suurempia samettisia vaahtopäitä. Tämä ei juurikaan yllättänyt. Jönköpingistä etelään alkoi kuitenkin tilanne elää ja Malmön ohitettuamme näimme jo horisontissa pehmeitä läikähdyksiä edessä odottavasta kerrassaan rajuilmasta!

Tanskan salmet ylitettyämme piti tarrata tiukemmin rattiin, sillä samettiset mainingit alkoivat vyöryä meitä kohti pehmeämpinä ja värikkäämpinä kuin koskaan ennen. Ensimmäisten viattomien samettityynyjen tuomat loiskeet tuntuivat tässä vaiheessa jo alkusoittelulta kun ylelliset torkkupeitot, samettiset matot ja muut ihanuudet vyöryivät yllemme kodeissa ja kahviloissa. Myrskyvaroitus oli ilmassa, mutta uteliaisuus voitti ja halusimme jatkaa matkaa tämän kaiken kuohun keskellä kohti Saksaa ja Hollantia. Ja mikä meitä odottikaan!

Samettinen tsunami! Se se oli! Valtava pehmeä aalto peitti meidän allensa ja veti ihan mukaansa. Samettisia huonekaluja: sohvia, nojatuoleja, baarijakkaroita, ruokapöydän tuoleja. Niitä alkoi tulla sellaisena kuohuntana, että silmissä vilisi kuosit ja tikkaukset ja kurkussa pölisi sametti, jonka onneksi saimme huuhtaistua pois laadukkaalla vehnäoluella. Sisulla puskimme eteenpäin ja selvisimme pärskeistä kovan pintamme ansiosta kertomaan matkastamme jälkipolville.

Jos tästä reissustamme voisi vetää jotain varovaista johtopäätöstä, olisimme taipuvaisia ajattelemaan, että nuo Keski-Euroopan tuulet alkavat puhallella täälläkin. Meiltä löytyy jo tarkkaan valittu valikoima mielenkiintoisia kodin sulostuttajia. Katsopa täältä: Samettia sisustukseen. Varsinkin pitkään trendinä olleet järkyn epämukavat tuolit saavat väistyä miellyttävimpien materiaalien tieltä, mikä on ihana uutinen kaikille, joiden ahteri näyttää siltä kuin olisi käväissyt grilliparilalla.  Jos et usko, tule itse kokeilemaan! Showroomillamme Kirkkonummella löytyy kaikki mukavat Snuggin tuolit ja jakkarat kokeiltavaksi – samettiverhoilulla ja ilman.

Haluatko lukea blogejamme jatkossakin? Rekisteröidy uutiskirjeen tilaajaksi tai tykkää meistä Facebookissa!

Kommentoi

Shopping Cart