Boho sisustus viehättää nyt sisustusintoilijoita. Boho tyyli voi tarkoittaa monia asioita – toiselle luonnonmateriaaleja, toiselle väri-ilottelua. Joka tapauksessa boho sisustaminen lähtee persoonallisuudesta. Suoraviivaisempikin tyyppi saa vähän irrotella. 🙂

Luonnonläheinen boho-tyyli lähtee runsaista luonnonmateriaaleista. Me sisustuskauppa Snugg Livingillä ollaan sitä mieltä, että luonnon voi vallan hyvin tuoda myös ovesta sisään – eikä sitä tarvitse tehdä puisevasti he-hee! 😀  Tuodaan luonto sisälle, niin viihdymme itsekin paremmin kotosalla. #addsomehome

TÄSSÄ PARHAITA POIMINTOJA BOHO-MALLISTOSTAMME

Snugg_Mars&More boho sisustus juuttia
LISÄÄ BOHOA
Snugg lyhdyt ja ulkotulet

Rustic boho -sarjan rouheat betoniruukut ovat niin täydellistä rustiikkia, että ah. Aivan kuin suoraan mummolan ladon takaa, vaikka ei sitten kummiskaan.

LISÄÄ RUUKKUJA JA VAASEJA

Rottinki materiaalina toimii niin sisällä kuin ulkonakin. Tähän päivään se on tuotu käyttämällä värejä ja hiomalla mielenkiintoisia muotoja.

Snugg sisustustyynyt
HUONEKALUT
Snugg lyhdyt ja ulkotulet
LYHDYT

Jos viherkasvit ei viihdy lähelläsi, luonnon voi tuoda lähelle kuoseillakin!

Snugg sisustustyynyt
SISUSTUSTYYNYT

Villa – mikä ihana luonnonmateriaali! Kaunis, lämmin ja helppohoitoinen. Villarahit ja -tyynyt kuuluvat olennaisena osana mukavan maanläheiseen elämään. Ja siihenhän boho sisustus pyrkii. Snugg living!

Snugg lyhdyt ja ulkotulet
RAHIT JA SÄKKITUOLIT

Luonnonmukainen sisustus on myös käytännöllisyyttä. Boheemi sisustus saa olla runsas, muttei silti sotku. Merihenkiset juutti- ja rottinkikorit pitävät tavarasi järjestyksessä. Ja katsopa näitä nahkakoreja! Snugg – tyylikkääseen säilytykseen.

Snugg säilytysratkaisut
KODIN SÄILYTYKSEEN

Kierrätyspuu on elänyt jo yhden elämän vaikka ladon ovena tai purkutalona. Kätevissä käsissä niistä syntyy Snuggin valikoimaan mm. penkkejä ja kulhoja.

Snugg säilytysratkaisut
PENKIT

Me uskomme, että luonto on usein kauneimmillaan juuri sellaisena kuin se on. Vaikkapa sarvet – mikä upea muoto. Käytä koristeena juuri sellaisenaan!

Rouheaan sisustusmakuun
ROUHEAMPAAN MAKUUN

Snugg_Mars&More_puupenkit
KAIKKI VIIMEISIMMÄT UUTUUDET

Go Boho

Boho sisustus viehättää! Olemme onnellisimmillamme luonnon helmassa. Suomalainen tyhjentää päänsä metsälenkillä ja osaa nauttia luonnon rosoisesta kauneudesta. Me sisustuskauppa Snugg Livingillä ollaan sitä mieltä, että luonnon voi vallan hyvin tuoda myös ovesta sisään – eikä sitä tarvitse tehdä puisevasti he-hee! 😀 Boho sisustus on suomalaiselle luonnollista. Sisustustuotteet luonnonmateriaaleista tuovat lämpöä  ja kotoisuutta ja ovat sitä paitsi yleensä helppohoitoisia! Puu, rauta, puuvilla… aitojen materiaalien kanssa on helppo elää hyvää elämää – luonnollisesti.