Boheemi sisustus

Boho sisustus viehättää nyt sisustusintoilijoita. Boho tyyli voi tarkoittaa monia asioita – toiselle luonnonmateriaaleja, toiselle väri-ilottelua. Joka tapauksessa boho sisustaminen lähtee persoonallisuudesta. Suoraviivaisempikin tyyppi saa vähän irrotella. 🙂

Luonnonläheinen boho-tyyli lähtee runsaista luonnonmateriaaleista. Me sisustuskauppa Snugg Livingillä ollaan sitä mieltä, että luonnon voi vallan hyvin tuoda myös ovesta sisään – eikä sitä tarvitse tehdä puisevasti he-hee! 😀  Tuodaan luonto sisälle, niin viihdymme itsekin paremmin kotosalla. #addsomehome

TÄSSÄ PARHAITA POIMINTOJA BOHO-MALLISTOSTAMME

Rottinki

Rottinki materiaalina toimii niin sisällä kuin ulkonakin. Tähän päivään se on tuotu käyttämällä värejä ja hiomalla mielenkiintoisia muotoja.

Säilytys

Luonnonmukainen sisustus on myös käytännöllisyyttä. Boheemi sisustus saa olla runsas, muttei silti sotku. Merihenkiset juutti- ja rottinkikorit pitävät tavarasi järjestyksessä. Vesihyasintti korimateriaalina on sekä kestävä että sikäli ekoteko, että sitä kerätään pois haitallisena vieraslajina, joka kuitenkin punosmateriaalina on huikea! Snugg – tyylikkääseen säilytykseen.

Kierrätyspuu on elänyt jo yhden elämän vaikka ladon ovena tai purkutalona. Kätevissä käsissä niistä syntyy Snuggin valikoimaan mm. penkkejä ja kulhoja.

Snugg Rustiikki pyöreä puujakkara

KIERRÄTYSPUU

Go Boho!

Boho sisustus viehättää! Olemme onnellisimmillamme luonnon helmassa. Suomalainen tyhjentää päänsä metsälenkillä ja osaa nauttia luonnon rosoisesta kauneudesta. Me sisustuskauppa Snugg Livingillä ollaan sitä mieltä, että luonnon voi vallan hyvin tuoda myös ovesta sisään – eikä sitä tarvitse tehdä puisevasti he-hee! 😀 Boho sisustus on suomalaiselle luonnollista. Sisustustuotteet luonnonmateriaaleista tuovat lämpöä  ja kotoisuutta ja ovat sitä paitsi yleensä helppohoitoisia! Puu, rauta, puuvilla… aitojen materiaalien kanssa on helppo elää hyvää elämää – luonnollisesti.

Shopping Cart