Snugg olohuoneen sisustus_Cliff sohva_Disk olohuoneen pöydät_Carnelian matto

Olohuoneen sisustus – vinkkivitosia kotoiluun

Kodikas olohuoneen sisustus on jokaisen oikeus, josta kannattaa hiukan jutella. SNUGG puolustaa kodikkaita koteja, sillä kodikkaaseen oman näköiseen kotiin on ihana palata päivän päätteeksi, sinne on kiva kutsua kavereita ja viettää aikaa rentoutuen.

Kodikkuuden luominen omaan kotiin on helppoa, kunhan siihen hetkeksi keskittyy. Materiaalit, värit ja kalusteet kannattaa valita niin, että ne puhuttelevat omaa makua ja ovat sopusoinnussa keskenään.

Snugg olohuoneen sisustus ideakuva

Kotoisan kodin materiaalilt tulevat luonnosta

Valitse olohuoneen sisustusmateriaalit tarkoin. Materiaaleilla leikittely on hauskaa ja inspiroivaa. Muutaman vinkin kun pitää mielessä, ei rönsyä liikaa ja mene sekamelskan puolelle.

Luonnonmateriaaleilla sisustaminen on helppoa. Vaikkapa puun, villan tai puuvillan tuntuma on pehmeä ja kutsuu kotoilemaan. Yhdistelemällä erilaisia luonnonmateriaaleja olohuoneen sisustuksessa luot lämpöä ympärillesi. Lisäksi luonnonmateriaalit ovat kestävän sisustajan valinta. Ne ovat uusiutuvia ja kierrätettäviä, mikä tuo kauniin ulkonäön lisäksi vielä hyvän mielenkin. 🙂

Snugg San Remo rottinkinen nojatuoli-kaappi-beam

Olohuoneen kalustevalinnoissa kestävyys on aina trendikästä

Olohuoneen sisustus kannattaa aloittaa suurista kalusteista. Sohva, matto ja säilytyskalusteet, kuten tv-taso tai kirjahylly luovat perustan tyylille. Kun isot kalusteet kestävät aikaa ja katsetta, niiden ympärille voi rakentaa erilaisia maailmoja ja tunnelmia vaikkapa vuodenaikojen mukaan.

Puu on verraton materiaali olohuoneen kalusteissa. Mitä vähemmän puuta on työstetty, sitä luonnollisemmalta se tuntuu ja näyttää. Parhaimmillaan puusta on näkyvillä syyt, oksanpaikat ja kenties jopa muotoa. Sellaiset tuntumat vievät meitä kohden rentoa elämää. Puuhuonekalujen valikoimaamme pääset TÄSTÄ.

Kun olohuoneen isot kalusteet ovat oikean kokoisia ja ympäristöönsä sopivia, viihtyisyys on jo melkein taattu! Autamme mielellämme oikeiden kalusteiden valinnassa ja ehdotamme toisiinsa sopivia kalustepaketteja. Tule moikkaamaan showroomille tai pyydä lisätietoja kodinstailauksesta.

Snugg MUST LIVING Carnelian matto 160x230

Sisustustekstiilit viimeistelevät kodikkaan tyylin

Olohuoneen sisustus vaikuttaa valtavan olennaisesti kodissa viihtymiseen. Sisustustektiileillä luodaan kodin sisustuksen viimeinen silaus, jota ei saa unohtaa.

Ihaninkaan sohva ei ole yksinään kutsuva. Se vaatii kenties tyyliin sopivan maton, pehmoisia sohvatyynyjä tai ihanan torkkupeiton, johon kääriytyä illalla – kaverin kanssa tai ilman. Sisustustekstiileillä voidaan tuoda eloa laittioille ja seinille, joita niitäkään ei sovi unohtaa! Esimerkiksi yksi harkittu akustoiva sisustustaulu voi sekä pehmentää äänimailmaa että visuaalista tunnelmaa.

Tästä pääset tutustumaan koko sisustustektiilien mallistoomme:

Me SNUGGilla iloitsemme jokaisesta persoonallisesta kodista. Viehättääkö rento tyylikkyys? Ehdotamme mielellämme kalusteet sinunkin kotiin.

Kommentoi

Shopping Cart