, , , , ,

Timeless Beam iso puinen ruokapöytä 300×100

2890,00 

Katsetta ja elämää kestävään sisustustyyliin jykevä puinen ruokapöytä koossa 300 x 100 cm. Perinteinen muoto, jossa jalat lähtevät pöydän päistä, ja jättävät päädyn auki – mutta siihen se perinteisyys loppuukin. Tämän tiikkipöydän näyttävyys tulee 8cm (!) paksusta pöytälevystä sekä sen upeasti sahausjälkiä koristavista päistä. Rautajalat nousevat upeana yksityiskohtana pöytälevyn päälle asti, tuoden ilmeikkyyttä myös pöytälevyn pintaan. Tämä pöytää kestää arjen – ja varsinkin juhlat!

Saatavilla olevat muut koot:

225x100x78

250x100x78

300x100x78

SNUGGin ruokapöydät tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Mallistoon kuuluu myös muut kodin kalusteet sekä luonnollisesti pöytiin sopivat ruokapöydän tuolit ja penkit, jotta ruokailuryhmäsi olisi täydellinen. Voi tutustua mallistoomme myös showroomillamme Kirkkonummella. Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Valikoimamme on laaja, ja autamme mielellämme suunnittelussa. Isot ruokapöydät ovat erikoisalaamme, joten malleja löytyy myös verkkokaupan ulkopuolelta. Kysy lisää: info@snugg.fi

Mitat 300 × 100 × 78 cm
Väri

naturel tiikki, mattamustat jalat

Materiaali

Ekologinen kierrätetty tiikkipuu, rautajalat

Toimitusaika

Vaihtelee tilausajankohdasta riippuen n. 10-18 arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart