, , , , , , ,

Metropole puinen työpöytä

980,00 

Puinen työpöytä on valmistettu sertifioidusta laadukkaasta tiikkipuusta rouhealla mutta helppohoitoisella pinnalla. Tämä näyttävä puinen kirjoituspöytä  on kaunis käyttöhuonekalu, jonka ulkomuoto sopii esillepantavaksi myös vaikka olohuoneeseen.

SNUGGin työpöydät tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Haluamme kunnioittaa luontoa eikä ainoatakaan puuta ei ole kaadettu huonakalujemme valmistukseen. Kaikki puu on elänyt jo yhden elämän vaikkapa lautana talon seinässä, lattiassa tai veneen pohjassa. Jo tuoreenakin vahvan tiikin ominaisuudet vain paranevat vanhetessaan ja siksi se on ekologinen ja laadukas materiaali.

Haluatko tutustua kokopuiseen huonekaluvalikoimaamme? Se onnistuu showroomillamme Kirkkonummella. Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

 

Katsetta ja elämää kestävään sisustustyyliin puinen ruokapöytä. Mielenkiintoinen jalkojen muotoilu, jossa jalat jättävät hyvän tilan kaikille istujille. Erittäin käytännöllinen ja helppohoitoinen tiikkipöytä. Tämä pöytää kestää arjen – ja varsinkin juhlat!

Verkkokaupan koko 200×95

Muut saatavilla olevat koot:

200x95x78

225x95x78

250x95x78

Snuggin puiset ruokapöydät tehdään laadukkaasta kierrätystiikistä ja raudasta. Kaunista, kestävää ja luontoa kunnioittavaa. Mallistoon kuuluu myös muut kodin kalusteet sekä luonnollisesti pöytiin sopivat ruokapöydän tuolit ja penkit, jotta ruokailuryhmäsi olisi täydellinen. Voi tutustua mallistoomme myös showroomillamme Kirkkonummella. Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Katso myös koko upea ruokapöytämallistomme. Valikoimamme on laaja, ja autamme mielellämme suunnittelussa. Kysy lisää: info@snugg.fi

Saatavuus: Varastossa

Mitat 150 × 60 × 76 cm
Väri

naturel tiikki, mattamustat jalat

Materiaali

Ekologinen kierrätetty tiikkipuu, rautajalat

Toimitusaika

n. 8-14arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart