Tiikkipöytä

Tiikkipöytä on näyttävä ja kestävä valinta kodin sisustukseen. Tiikki (englanniksi teak) on valikoitunut pöytämallistomme ensisijaiseksi materiaaliksi. Valikoimastamme löytyy kattavasti tyylikkäitä ja laadukkaita tiikkipöytiä keittiöön, olohuoneeseen sekä muuhun käyttöön, kuten tv-tasoksi tai sivupöydäksi. Kaikki tiikkipöytämme on valmistettu kierrätystiikistä, joka antaa jokaiselle pöydälle ripauksen yksilöllisyyttä. Kierrätystiikki edustaa kestävyyttä, elävyyttä ja tyylikästä ulkonäköä. Tiikki on kaunis ja helppohoitoinen materiaali, kierrätyspuu antaa rouhean persoonallisen ilmeen jokaiselle kalusteelle.

Tiikistä valmistettu ruokapöytä on mallistomme kulmakivi. Niitä löytyy valikoimastamme monessa eri koossa ja muodossa. Jykevimmät pöytämallit on valmistettu 8 cm paksusta tiikkilankusta.

Jos tarvitset apua valinnassa, tai haluat tulla näkemään ja kokemaan lankkupöydät paikan päällä, tervetuloa Kirkkonummen showroomillemme! Ota meihin yhteyttä ja sovitaan sopiva esittelyaika. Näyttelytilastamme löytyy mallit kaikkiin puupöytiin sekä niihin sopivat muut kalusteet.

Näytetään tulokset 1–32 / 49

Shopping Cart