, , , , ,

Timeless puinen pyöreä ruokapöytä 130 cm

(1 tuotearvio)

1590,00 

Katsetta ja elämää kestävään sisustustyyliin vankka puinen pyöreä ruokapöytä, jonka halkaisija on 130cm. Upea yli 5cm paksu taso kierrätystiikistä ja rautarunko kestää arjen ja varsinkin juhlat! Pyöreä pöytä on kätevä useimpiin tiloihin. Sen ääreen istuu hyvin 6 ruokailijaa. Sama malli saatavana myös mustalla tiikkitasolla sekä 150cm pöytälevyllä.

SNUGGin ruokapöydät tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

 

Mallistoon kuuluu myös tv-tasot, konsolipöydät, hyllyt ja muut kodin kalusteet. Valikoimamme on laaja, ja autamme mielellämme suunnittelussa. Kysy lisää: info@snugg.fi

Haluaisitko nähdä pöydän ennen ostopäätöstä? Tai haluaisitko tarjouksen koko ruokailuryhmästä tuoleineen? Se onnistuu showroomillamme Kirkkonummella. Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Mitat 130 × 130 × 78 cm
Väri

kierrätystiikki natural, musta

Materiaali

Ekologinen kierrätetty tiikkipuu, rautajalat

1 arvio tuotteelle Timeless puinen pyöreä ruokapöytä 130 cm

  1. Sari V.

    Aivan ihana tukeva ja kaunis katseenvangitsija. Todella hyvä ensiluokkainen palvelu Snuggilla 👍

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart