Konsolipöytä

Konsolipöytä on monipuolinen huonekalu sisustukseen, ja sitä voidaan käyttää monin eri tavoin kodin eri puolilla. Tarvitsetpa sitten paikan, jossa voit esitellä suosikkitaideteoksesi, tai paikan, jossa voit säilyttää avaimesi ja muut tärkeät tavarasi, konsolipöytä on täydellinen ratkaisu.

Valikoimassamme on saatavilla monia erilaisia konsolipöytiä, jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Kierrätystikki on konsolipöydissä usein käytetty materiaali, joka hyvin yksilöllinen ja edustava valinta.

Kun valitset konsolipöytää, on tärkeää ottaa huomioon käytettävissäsi olevan tilan koko. Autamme sinua löytämään sinun tarpeisiisi juuri sopivan konsolipöydän laajasta valikoimastamme. Kannattaa myös miettiä, mihin aiot käyttää pöytää, ennen kuin teet lopullisen päätöksen. Jos tarvitset säilytyspaikan esimerkiksi kirjoille tai lehdille, kannattaa valita konsolipöytä, jossa on laatikoita tai hyllyjä. Jos tarvitset vain paikan, johon voit laittaa avaimesi ja muut tavarat, yksinkertainen malli ilman säilytystilaa sopii hyvin.

Jos tarvitset apua valinnassa, tai haluat tulla näkemään ja kokemaan konsolipöydät paikan päällä, tervetuloa Kirkkonummen showroomillemme! Ota meihin yhteyttä ja sovitaan sopiva esittelyaika. Näyttelytilastamme löytyy mallit kaikkiin puupöytiin sekä niihin sopivat muut kalusteet.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Shopping Cart