, , , , ,

Timeless Beam jykevä puinen ruokapöytä 225

2220,00 

Katsetta ja elämää kestävään sisustustyyliin jykevä puinen ruokapöytä. Perinteinen muoto, jossa jalat lähtevät pöydän päistä, ja jättävät päädyn auki – mutta siihen se perinteisyys loppuukin. Tämän pöydän näyttävyys tulee 8cm (!) paksusta pöytälevystä sekä sen upeasti sahausjäljet esiinjättävistä päistä. Rautajalat nousevat  upeana yksityiskohtana pöytälevyn päälle asti, tuoden ilmeikkyyttä myös pöytälevyn pintaan. Tämä pöytää kestää arjen – ja varsinkin juhlat!

Saatavilla olevat muut koot:

250x100x78

275x100x78

300x100x78

SNUGGin ruokapöydät tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Mallistoon kuuluu myös muut kodin kalusteet sekä luonnollisesti pöytiin sopivat ruokapöydän tuolit ja penkit, jotta ruokailuryhmäsi olisi täydellinen. Voi tutustua mallistoomme myös showroomillamme Kirkkonummella. Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Valikoimamme on laaja, ja autamme mielellämme suunnittelussa. Kysy lisää: info@snugg.fi

Mitat 225 × 100 × 78 cm
Väri

naturel tiikki, mattamustat jalat

Materiaali

Ekologinen kierrätetty tiikkipuu, rautajalat

Toimitusaika

n. 8-20 arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart