Sisustuskutsut

SNUGG Home Sisustuskutsut
SNUGG Home Sisustuskutsut

Onko kotisi juuri valmistunut, oletko muuttamassa tai kaipaatko muuten vain kodikasta ilmeenmuutosta sisustukseesi?

SNUGG Home sisustuskutsut on uudenlainen kodin stailauksen konsepti, jossa kotisi saa uutta ilmettä ja kodikkuutta ja samalla saat viettää laatuaikaa ystäviesi kanssa.

Stailaamme esimerkiksi olohuoneen tai ruokailutilasi uuteen loistoon toiveidesi mukaan. Sinun pitää vain kutsua ystäväsi mukaan ja antaa meidän yllättää teidät!

Sisustussuunnittelijamme toteuttavat tyyliisi sopivan, raikkaan ja kodikkaan stailauksen. Kutsuilla kerromme vähän lisää sisustamisesta ja annamme vinkkejä oman kodin sisustukseen. Kaikki sisustusideat ovat vapaasti kaikkien käytettävissä.

Kutsujen järjestäminen ja kodin stailaus on maksutonta, maksat ainoastaan tuotteista jotka haluat pitää. Kiitokseksi illan järjestämisestä saat meiltä vielä sisustukseen sopivan tuotelahjan. Tämän lisäksi tarjoamme vieraillesi räätälöityjä erikoisetuja SNUGGin valikoiman tuotteista.

Miten järjestät omat sisustuskutsusi?

1. Mieti toiveitasi ja tilaasi

Oletko esimerkiksi kiinnostunut jostain SNUGGin tuotteesta tai kalusteesta, jonka haluaisit nähdä osana omaa sisustustasi? Toivotko kodiltasi jotain tiettyä tyyliä tai fiilistä? Ideoita voit selailla vaikka Snuggin Instagramista.

2. Täytä tilauslomake alla

Liitä kuvia tilasta, johon toivot ilmeenmuutosta ja kerro meille lyhyesti toiveesi sisustuksen osalta.

3. Otamme yhteyttä

Sovimme kanssasi alustavan tapaamisen jotta saamme tutustua sinuun pohtia yhdessä toiveitasi ja tarpeitasi sisustuksen suhteen. Lisäksi kerromme miten kutsuihin valmistautua ja mitä ottaa huomioon.

4. Lähetä kutsut ystävillesi

Voit käyttää joko valmista kutsupohjaamme tai esittää kutsun juuri omin sanoin.

5. Ennen kutsuja

Tulemme paikalle ja teemme stailauksen sovitun aikataulun mukaisesti ja otamme sinulle kuvia kotisi uudesta ilmeestä ja illanvietosta.

6. Stailausilta

Kutsut ovat ilta täynnä iloa! Uudistuneeseen kotiin on hauska tulla niin emännän ja isännän kuin vieraidenkin. Kutsujen aikana kerromme sisustussuunnittelusta, brändeistä ja tuotteista kotisi uuden ilmeen takana ja jaamme vinkkejä sekä inspiraatiota vaikkapa olohuoneen sisustukseen ja sen suunnitteluun. Anna meidän yllättää sinut iloisesti!

Inspiroidu aikaisempien kutsujen tyylistä!

Muuton jälkeinen viimeistely, Veikkola

Tytti:

“Kiitos, te teitte suuren työn kutsujen onnistumisen eteen. Varsinkin lukunurkka on meille erityisen mieluinen.”

Uuden omakotitalon alakerran viimeistely, Helsinki

Fanny:

”Sisustuskutsut oli tosi hauska ja toimiva konsepti! Sain ihanaa tunnelmaa uuteen kotiin, hyviä sisutusideoita ja lisäksi vietettiin kavereiden kanssa kiva ilta. Kiitos Hanna ja Tiina!”

Snugg olohuone Cozy-matto, samettityynyt

Terassituparit Espoossa

Jaana:

”Toivoin suurelle terassillemme viihtyisyyttä ja räväkkyyttä, ja sitä todella saimme. Olipa hauska tapa koota ystävät yhteen!”

Snugg_modern jungle

Kodin tuunaus Kirkkonummella

Veronika:

”Vastoin odotuksiani sain upean, kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen. Snugg tarjosi minulle jotain, mitä en peruskaupoista voisi ikinä saada: suunnitelmat, ehdotukset, ja tärkeimpänä: toteutuksen. Kotini tuntui muutoksen jälkeen täysin erilaiselta, erittäin kodikkaalta, persoonallisella, ja sellaiselta, mikä tuntui sopivan täydellisesti meille!”

Snugg Beau ruokailutila_kutsut
Shopping Cart