, , , , ,

Timeless Shape ovaali ruokapöytä musta

2290,00 

Katsetta ja elämää kestävään sisustustyyliin jykevä ovaali ruokapöytä mustana. Uusi ovaali muoto on mitä mainioin malli, jossa yhdistyy sekä pyöreän että suorakaiteen parhaat puolet! Upea viistoon leikattu pöytätaso on kierrätystiikistä ja rautarunko kestää arjen – ja varsinkin juhlat! Hiiltyneen musta väri vaatii rohkeutta, mutta palkitsee upealla näyttävyydellä. Hämähäkkijalkainen tiikkipöytä on rohkean sisustajan vaihtoehto.

SNUGGin ruokapöydät tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Saatavilla olevat koot:

200x100x78

240x110x78 (verkkokaupan koko)

280x120x78

Mallistoon kuuluu myös muut kodin kalusteet sekä luonnollisesti pöytiin sopivat ruokapöydän tuolit, jotta ruokailuryhmäsi olisi täydellinen. Voi tutustua mallistoomme myös showroomillamme Kirkkonummella. Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Valikoimamme on laaja, ja autamme mielellämme suunnittelussa. Kysy lisää: info@snugg.fi

Mitat 240 × 110 × 78 cm
Väri

täysin musta

Materiaali

Ekologinen kierrätetty tiikkipuu, rautajalat

Toimitusaika

Vaihtelee tilausajankohdasta riippuen n. 10-28 arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart