Sisustusprojektit yrityksille

Snugg By-Boo sisustus_Beau_Immense

Oletko perustamassa tai uudistamassa kahvilaa tai toimistoa? Onko yrityksessäsi tila, jonka pitäisi olla edustava, mutta nyt se on jäänyt vähemmälle huolenpidolle?

Voisiko pieni lämminhenkinen ilmeenmuutos tehdä toimiston tai asiakasaulan miellyttävämmäksi käyttäjilleen? Pienilläkin hyvinsuunnitelluilla muutoksilla voidaan saada tilan tunnelma kohoamaan. Toimiston sisustus on tärkeä osa työntekijöiden viihtyvyyttä. Satsaamalla toimiston suunnitteluun ja toimivaan kotoisaan sisustukseen lisäämme myös työhyvinvointia ja henkilöstön viihtyvyyttä työtiloissa.

Snugg sisustaa kotien lisäksi myös toimistot, neukkarit, kahvilat, asiakasaulat tai muut yritysten julkiset tilat rennolla otteella miellyttävän kotoisasti. Saat kauttamme sisustussuunnittelun ja kalustuksen toimistoihin ja HoReCa -kohteisiin.

Toimimme yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa, autamme myös itse suunnittelussa ja etsimme kulloinkin sopivat yksilölliset kalusteet laadukkailta ja luotettavilta tavarantoimittajiltamme ympäri Eurooppaa. Oli kohteesi suuren suuri tai pienen pieni, suhtaudumme kaikkiin hankkeisiimme suurella innolla ja energialla. Ota yhteyttä ja kerro vähän projetistasi, niin tuumataan hetki yhdessä, miten voimme olla avuksi.

Ota yhteyttä!

Shopping Cart