, , , , , ,

Timber puinen konsolipöytä 120

695,00 

Rustiikkiseen sisustustyyliin sopiva puinen konsolipöytä, jonka leveys tässä mallissa on 120 cm, mutta myös suurempia kokoja löytyy. Tukeva ja näyttävä konsolipöytä sopii niin moderniin kotiin tuomaan lämpöä rouheutta sisustukseen tai rustiikkisempaan hirsityyliin. Konsolipöytä toimii niin eteisen pöytänä, olohuoneessa kuin makuuhuoneessakin. Erittäin käytännöllinen ja helppohoitoinen tiikkipöytä. Tämä sivupöytä kestää myös television tai upean pöytävalaisimen seurakseen.

SNUGGin pöydät tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Saatavilla olevat muut koot:

150x35x75

180x35x75

Snuggin puiset konsolipöydät tehdään laadukkaasta kierrätyspuusta ja raudasta. Kaunista, kestävää ja ekologista. Mallistoon kuuluu myös muut kodin kalusteet sekä ja penkit, jotta kotisi olisi täydellinen. Voi tutustua mallistoomme myös showroomillamme Kirkkonummella. Olemme avoinna sopimuksen mukaan ja autamme mielellämme ideoinnissa.

Valikoimamme on laaja. Katso upeat sivupöytämme TÄÄLTÄ. Myös malliston ulkopuolelta löytyy paljon tilausmalleja. Autamme mielellämme suunnittelussa. Kysy lisää: info@snugg.fi

Saatavuus: Varastossa

Mitat 120 × 35 × 75 cm
Väri

ruskea, mattamustat jalat

Materiaali

Ekologinen kierrätyspuu, rautajalat

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart