, , , , ,

Timeless curves iso tiikkipuinen ruokapöytä 260×100

2350,00 

Tyylikäs tiikkipuinen ruokapöytä vahvoilla mustilla hämähäkkijaloilla. Kätevä koko 6 hengelle ja kahdeksankin vielä sopii. Tyylikkään viimeistelemättömäksi jätetty rouhea tiikkipinta tuo kotoisuutta ja lämpöä sisustukseen. Pöydän alareuna on viimeistelty vinoksi, mikä tekee suureen pöytään kuitenkin elegantin loppusilauksen. Rautajalat muodostavat näyttävän ristikkokuvion. Tiikkipöytä ei pienestä tällistä hetkahda ja on myös helppohoitoinen.

SNUGGin ruokapöydät tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Pöytä on valmistettu valvotusti kerätystä kierrätystiikistä, joka materiaalina on ekologinen. Puu on elänyt jo yhden elämän muussa käytössä ja ammattitaitoisten puuseppien käsissä päässyt uuteen kukoistukseen pöytänä, joka kestää vielä seuraavallekin sukupolvelle.

Inspiroidu lisää tyylistä Instagramissa.

Mitat 260 × 100 × 78 cm
Väri

natural, musta

Materiaali

Kierrätystiikki, metallijalat

Toimitusaika

n. 10-15 arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart