, , , , , ,

Timber jatkettava tv-taso

(1 tuotearvio)

780,00 

Rustiikkiseen sisustustyyliin sopiva jatkettava tv-taso, jonka leveyttä voit säätää juuri sinun sisustukseen sopivaksi. Leveys 150 – 260cm. Tukeva ja iso televisiotaso sopii myös moderniin kotiin tuomaan lämpöä rouheutta sisustukseen. Erittäin käytännöllinen ja helppohoitoinen tiikkipöytä. Tämä tv-taso kestää television, mutta myös katseen, ja toimii myös tilavana säilytyskalusteena.

SNUGGin pöytätasot tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Snuggin puiset tv-tasot ovat kaunista, kestävää ja ekologista. Mallistoon kuuluu myös muut kodin kalusteet sekä ja penkit, jotta kotisi olisi täydellinen. Voi tutustua mallistoomme myös showroomillamme Kirkkonummella. Olemme avoinna sopimuksen mukaan ja autamme mielellämme ideoinnissa.

Valikoimamme on laaja. Katso kaikki upeat sivupöytämme TÄÄLTÄ. Autamme mielellämme suunnittelussa. Kysy lisää: info@snugg.fi

Saatavuus: Varastossa

Mitat 150 × 35 × 45 cm
Väri

naturel tiikki

Materiaali

Ekologinen kierrätetty tiikkipuu

Toimitusaika

Vaihtelee tilausajankohdasta riippuen n. 20-45 arkipäivää

1 arvio tuotteelle Timber jatkettava tv-taso

  1. Karoliina

    Tää TV-taso on täykky. Tukeva, yksinkertainen muttamyös ilmeikäs.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart