Sale!
, , , , , ,

CRISS CROSS tiikkipuinen konsolipöytä

930,00 

Katsetta ja elämää kestävään sisustustyyliin upea tiikkipuinen konsolipöytä. Kalanruotokuvioinen kierrätystiikistä tehty pöytätaso ja rautarunko kestää vaikka haluaisit sisustaa suuren ruukun tai vaasin sivupöydälle. Puiset alalaatikot tuovat lisäsäilytystilaa. Toimii mainiosti eteisen laskutilana ja kauniina sisustuselementtinä sekä myös olohuoneen sisustukseen.

SNUGGin konsolipöydät tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Haluatko tutustua mallistoomme paremmin paikanpäällä? Se onnistuu showroomillamme Kirkkonummella. Autamme mielellämme kotisi suunnittelussa. Olemme avoinna ajanvarauksella.

Saatavuus: Varastossa

Mitat 160 × 40 × 78 cm
Väri

kierrätystiikki natural, musta rauta

Alennettu hinta

Viimeinen näytekappale

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart