, , , , , ,

Borgo, puinen ruokapöytä

2990,00 

Jykevä puinen ruokapöytä. Tyylikäs rustiikki pöytä puisella rungolla sekä pyötälevyllä tekee tästä pöydästä katseenvangitsijan. 8 hengen ruokapöytään kaikki ruokailijat mahtuvat hyvin syömään ja myös enemmän tuoleja sopii tämän pöydän päihin.

Niin 8 cm vankka pöytälevy että jalat ovat kokopuuta. Sertifioitu kierrätystiiki kerätään valvotuissa olosuhteissa ja on palvellut jo yhden elämän vaikkapa talon seinässä, kalusteena tai veneessä. Taitavat puuseppämme työstävät jokaisen laudan ja pöydän uniikiksi silmäniloksi.

Saatavilla tilauksesta myös koossa 250 x 100

SNUGGin ruokapöydät tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Haluatko nähdä materiaalit ennen ostopäätöstä tai apua oikean koon valinnassa? Se onnistuu showroomillamme Kirkkonummella. Olemme avoinna sopimuksen mukaan – sovi aika ja autamme sinua mielellämme täydellisen ruokailuryhmän valinnassa. Katso myös kaikki valikoimamme upeat tiikkipöydät sekä ruokapöydän tuolit.

Paino 3200 kg
Mitat 280 × 100 × 78 cm
Väri

natural tiikki

Materiaali

Ekologinen kierrätystiikki

Toimitusaika

n. 20-28 arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart