, , , ,

Herringbone puupenkki 60

199,00 

Tämä upea Herringbone puupenkki kunnioittaa puusepäntaitoa. Kestävät tiikkipuun palat on ladottu kalanruotokuvioon, mikä tekee persoonallisen yksityiskohdan perinteiseen puupenkkiin. Jokainen tiikkipuinen puupenkki ja jakkara on uniikki ja käsin valmistettu. 

Tiikki on materiaalina upea ja kestävä. Voit käyttää sitä vaikka eteisen penkkinä tai pukuhuoneen penkkinä. Vanhan puun luonteeseen kuuluu sen eläminen ja pienet halkeamat ajan saatossa. Tiikki kestää myös kosteutta, mutta ulkosalla vaatii enemmän huoltoa.

SNUGGin penkit tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen penkki on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa penkin väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipenkin ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Haluatko kokeilla penkkiä ennen ostopäätöstä? Se onnistuu showroomillamme Kirkkonummella. Olemme auki sopimuksen mukaan.

Mitat 32 × 60 × 45 cm
Väri

Natural vaalea tiikki

Materiaali

Laadukas tiikki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart