, , , , ,

Cosmo puinen työpöytä 140

1190,00 

Puinen työpöytä on valmistettu sertifioidusta laadukkaasta tiikkipuusta rouhealla pinnalla. Tämä näyttävä puinen kirjoituspöytä  on kaunis käyttöhuonekalu, jonka ulkomuoto sopii esillepantavaksi myös vaikka olohuoneeseen.

Tiikkipuu on materiaalina kestävä ja ekologinen, se kestää käyttäjät lapsesta vaariin asti. Käyttämämme tiikki on vastuullisesti kerättyä parhaan laadun sertifioitua kierrätyspuuta. Haluamme kunnioittaa luontoa eikä ainoatakaan puuta ei ole kaadettu huonakalujemme valmistukseen. Kaikki puu on elänyt jo yhden elämän vaikkapa lautana talon seinässä, lattiassa tai veneen pohjassa. Jo tuoreenakin vahvan tiikin ominaisuudet vain paranevat vanhetessaan ja siksi se on ekologinen ja laadukas materiaali.

SNUGGin työpöydät tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Haluatko tutustua kokopuiseen huonekaluvalikoimaamme? Se onnistuu showroomillamme Kirkkonummella. Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Mitat 140 × 60 × 76 cm
Väri

Mustat rautajalat, Natural tiikki

Toimitusaika

n. 8-15 arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart