, , , ,

Monastery puupenkki 220

890,00 

Tämä upea Monastery ruokapöydän penkki kruunaa ruokapöydän. Kestävä pitkä puupenkki sopii erinomaisesti ruokapöydän penkiksi.  Voit yhdistää tyylikkään puupenkin muihin Monastery-sarjan tuotteisiin. Tiikki on materiaalina upea ja kestävä. Voit käyttää sitä ruokapöydän penkin lisäksi vaikka eteisen penkkinä tai terassin penkkinä.

SNUGGin tiikkipenkit tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen penkki on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa penkin väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipenkin ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Haluatko kokeilla penkkiä ennen ostopäätöstä? Se onnistuu showroomillamme Kirkkonummella. Olemme auki sopimuksen mukaan.

Mitat 220 × 47 × 35 cm
Väri

Natural

Materiaali

Laadukas sertifioitu kierrätystiikki

Toimitusaika

n. 2-3 vkoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart