, , , , , ,

Soho puinen tv taso 150 cm

1590,00 

Tyylikäs seinään kiinnitettävä tv taso, joka on valmistettu ylellisestä kierrätystiikistä sekä mortex kiviaineesta. Tämä tv-taso on mahdollista nostaa seinälle. Ripustettava televisiotaso jättää lattian vapaaksi ja on siksi ilmava ja siisti ratkaisu moneen tilaan. Laadukas viimeistelty tiikki sekä kivimäinen mortex yhdessä tekevät tästä kalusteesta upean kalusteen. Puun lämpö ja kiven näyttävyys samassa paketissa.

Huonekaluihimme käytetty kierrätystiikki on kerätty valvotuissa olosuhteissa niin luontoa kuin ihmisarvoakin kunnioittaen laatua valvoen. Yhtään suojeltua tiikkiä ei hakata huonekalujamme varten. Puu on elänyt jo yhden elämän purkutalona tai laivan pohjana, ja osaavien puuseppiemme käsissä saanut aivan uuden elämän.

Mortex on luonnollisista kiviaineksista, sementistä ja liuskekivestä valmistettu materiaali, joka muotoillaan käsin jokaiseen tv tasoon, ja siten saadaan aikaan uniikki kivimäinen pinta. Materiaali käyttäytyy kuin kivi: Se on vedenkestävää, sekä kestää kuumuutta ja käyttöä. Hoito ei vaadi erityistä huomiota. Normaali puhdistus vedellä ja miedolla saippualla. Teräviä materiaaleja kannattaa välttää. Myös happamien aineiden kanssa kannattaa olla varovainen.

Mallia saatavana myösjaloilla sekä suurempana kokona. Saatavilla olevat leveydet:

150 x 40

190 x 40

230 x 40

Mitat 150 × 40 × 42 cm
Väri

natural tiikki, musta

Materiaali

Kierrätystiikki, Metalli, Mortex

Toimitusaika

n. 10-30 arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart