Stailauskutsut

Onko kotisi juuri valmistunut, oletko muuttamassa tai kaipaatko muuten vain kodikasta ilmeenmuutosta sisustukseesi?

Snuggin stailauskutsut on uudenlainen kodin stailauksen konsepti, jossa kotisi saa uutta ilmettä ja kodikkuutta ja samalla saat viettää laatuaikaa ystäviesi kanssa.

Stailaamme esimerkiksi olohuoneen tai ruokailutilasi uuteen loistoon toiveidesi mukaan. Sinun pitää vain kutsua ystäväsi mukaan ja antaa meidän yllättää teidät!

Sisustussuunnitelijamme toteuttavat tyyliisi sopivan, raikkaan ja kodikkaan stailauksen. Kutsuilla kerromme vähän lisää sisustamisesta ja annamme vinkkejä oman kodin sisustukseen. Kaikki sisustusideat ovat vapaasti kaikkien käytettävissä.

Kutsujen järjestäminen ja kodinstailaus on maksutonta, maksat ainoastaan tuotteista jotka haluat pitää. Kiitokseksi illan järjestämisestä saat meiltä vielä sisustukseen sopivan tuotelahjan. Tämän lisäksi tarjoamme vieraillesi räätälöityjä erikoisetuja Snuggin valikoiman tuotteista.

Miten järjestät omat stailauskutsusi?

TILAA STAILAUSKUTSUT

Inspiroidu aikaisempien kutsujen tyylistä!

Uuden omakotitalon alakerran viimeistely

Fanny:

”Sisustuskutsut oli tosi hauska ja toimiva konsepti! Sain ihanaa tunnelmaa uuteen kotiin, hyviä sisutusideoita ja lisäksi vietettiin kavereiden kanssa kiva ilta. Kiitos Hanna ja Tiina!”

Snugg olohuone Cozy-matto, samettityynyt

Terassituparit Espoossa

Jaana:

”Toivoin suurelle terassillemme viihtyisyyttä ja räväkkyyttä, ja sitä todella saimme. Olipa hauska tapa koota ystävät yhteen!”

Snugg_modern jungle

Kodin tuunaus Kirkkonummella

Veronika:

”Vastoin odotuksiani sain upean, kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen. Snugg tarjosi minulle jotain, mitä en peruskaupoista voisi ikinä saada: suunnitelmat, ehdotukset, ja tärkeimpänä: toteutuksen. Kotini tuntui muutoksen jälkeen täysin erilaiselta, erittäin kodikkaalta, persoonallisella, ja sellaiselta, mikä tuntui sopivan täydellisesti meille!”

Snugg_ruokailutila_tuolit