, , , , ,

Mushroom puinen sivupöytä, musta

199,00 

Musta sivupöytä on hauska pieni sohvapöytä, joka sopii niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin muuallekin kotiin. Sienen muoto ja luonnollinen puupinta tuovat sisustukseen lämpöä ja tyylikkyyttä haukalla pikku vivahteella. Tämä monikäyttöinen sohvapöytä toimii erinomaisesti sohvan vieressä sivupöytänä, kukkapöytänä tai yöpöytänä. Sen ainutlaatuinen muotoilu tekee siitä tyylikkään lisän mihin tahansa huoneeseen.

SNUGGin sivupöydät tehdään eettisesti kerätystä sertifioidusta kierrätystiikistä ja raudasta. Puinen pöytä on helppohoitoinen, sillä tiikki materiaalina on erittäin vahvaa eikä parkkiintunut luonteeltaan öljyinen puu ime itseensä likaa. Siten useimmiten pyyhkäisy riittää. Suosittelemme, että tiikkipuuta ei käsiteltäisi tai käsiteltäisiin mahdollisimman vähän. Vesi- ja rasvatahrat voidaan poistaa vedellä ja puhdistussienellä. Pysyvät tahrat voidaan poistaa vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Hellävarainen puhdistus on tärkeää, sillä kova hankaus voi muuttaa pöydän väriä. Puu voidaan suojata luonnonmukaisella puuvahalla. Puuvaha muuttaa kuitenkin tiikkipöydän ulkonäköä, joten emme suosittele sitä.

Haluatko käydä tutustumassa persoonalliseen mallistoomme tai muita ideoita ennen ostopäätöstä? Se onnistuu showroomillamme Kirkkonummella. Varaa aika ja autamme sinua henkilökohtaisesti kotisi hankinnoissa.

Mitat 45 × 40 × 40 cm
Väri

Musta, tummanruskea

Materiaali

Tiikki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart